Sæby Håndboldklub
Medlem

Sæby Håndboldklub

  • 6. februar 2022
  • Martin Nielsen

Aars HK kom til Sæby for at få point. Efter et par tætte kampe mod både Aalborg HK og Søndermarkens IK, hvor de henholdsvis tabte med 1 og fik 1 point mod SIK, havde de sat næsen op efter at give Sæby HK kamp til stregen. De var tæt på stregen, men kun et par enkelte minutter. Det her var Sæby HKs kamp!

Allerede da man trådte ind i Sæby Spektrum kunne man mærke, at noget var på færde. Store smil på læberne af Sæby HK og træner Morten Arvidson. Klar til kamp i en sæson der har budt på både op og nedture, men i dagens kamp kunne man mærke at de var klar. Fornyet energi og vilje strålede ud af pigerne. De er friske, de er sultne, men også uden pres på. Uden stress. Sæsonen er afgjort til dels, det giver en vis frihed i spillet. Vi rykker kun op, hvis de andre skvatter rundt på isen som en overdrevent klodset bambi. Indtil det sker, kan vi betragte håndbold som sjov og ballade igen.. verdens sjoveste sport.

Aars HK har måske nok en anderledes opfattelse af en kamp, hvor de blev dræbt af Sæby HKs tempo. Med Sara Andersen og Caroline Eisenhardt som dirigenter blev Mathilde Bidstrup og Malene Mølholt sat i fart og drev fuldstændig gæk med deres direkte modstandere i venstre side. Det lukkede så op for det ondeste skud i Sæby HK, Sara A. og hendes eget svar på Tors hammer. Hvis hun rammer sigtet, så er der ingen der napper skudet. Igår var hun regulær snigskytte. Sæby HK havde kun et par minutter med enkelte offensive fejl som blev dyrebare. Morten tog konsekvensen og skiftede keeper istedet for bagspillere. Ind med Anne Sofia Guldager Lauridsen. Hun holdt buret rent resten af halvlegen og Sæby gik til pause 17 – 12.

[smartslider3 slider="3"]

2. Halvleg var ren opvisning mod et hold der tydeligvis ikke havde mere i tanken efter 1. halvleg. Sæby HKs ekstremt udfordrende og hurtige angrebsspil tog kræfterne fra Aars HK. Sejren kunne have have været meget større end 34 – 23, men keeperne fra Aars HK leverede en meget godkendt indsats alt taget i betragtning.

Forsvaret var i særklasse..!

Bedste kamp til dato for forsvaret. Bundhamrende solidt. Aars HK scorer kun 23 mål fordi Sæby HK har hurtige scoringer. De har meget tid at råde over i dagens kamp. Zusana T. og Sara Andersen er et utroligt stærkt makkerpar overfor højrebacks. Styrken og håndboldforståelsen er stor. Man kan tydeligt se, at jo mere tid de får sammen jo mere arbejder de som en enhed. Det bliver spændende at følge i de resterende kampe! Sara er på vej tilbage efter sin graviditet og er en game changer! Når hun er fuldt tilbage, så skal vi nok skifte stolper et par gange om året også er hun bare en general på banen!

En dejlig dag i Sæby HK! 2 point på kontoen og en masse positivt fra kampen! Utroligt stærk holdindsats! Stærk taktisk kamp fra Morten Arvidson!

‘Vi Kæmper For Sæby’

Highlights

Sæby HK vs. Aars hk

2. Division | 5. februar 2022

Sæby HK Ungdom & Senior

Sæsonen er næsten slut. Vi ser frem til 2022 – 2023

Sæby Spektrum & Nordjyllandshallen

Flere nyheder

.. Håndbold for alle ..

SPIL
HÅNDBOLD

SPIL HÅNDBOLD I SÆBY HK

Træningstider Ungdom
2022-05-07T11:21:31+02:00
Go to Top