Sæby Håndboldklub
Medlem

Sæby Håndboldklub

  • 24. februar 2022
  • Martin Nielsen

Det føles som evigheder siden vi savede Aars HK midtover. Vi har havde brug for sejren. Vi havde brug for at den var solid, stor og sikker. Nu ankommer skridt 2 i sæsonen, hvor der skal spilles mange kampe i en relativt kort periode. Vores form er god og vi forventer, at holde skruen lige i vandet og holde fast i 3. – 4. pladsen i 2. Division.

Det vil være næsten et mirakel, hvis vi er heldige nok til at enten Aalborg HK eller Søndermarkens IK dummer sig så voldsomt, at den ene af dem smider 2. pladsen. Det er begge hold simpelthen for stærke til, og især Søndermarken cruiser mod 1. Division. Det havde vi gerne set var Sæby HK, men ambitioner er nogle gange nødt til at blive ændret en smule.

Vores spil begynder dog at træde i karakter og vi har spillet nogle gode og sunde kampe for holdet. Vi er stolte af at være en del af toppen i 2. Division. Det er sku ret godt gået for sådan en lille klub. Og den stolthed er begyndt at dukke op i spillet på banen. Vi har stadig et par skridt mod det stadie vi gerne ser os på, men det er tydeligvis på vej. Vi glæder os til at møde Farsø og spille kamp igen! Vi elsker trods alt at kæmpe for Sæby og håber vi kan tage 2. point med hjem til Sæby.

Store ændringer efter sommerferien, Kim og Morten søger mod nye haller..

Vi har et skarpt hold i Sæby HK. Vi har en stærk stab omkring holdet, men der kommer ændringer efter sommerferien. Nogle ændringer er allerede trådt i kraft nu. Kim Sørensen, mangeårig sportschef for 2. Division har takket af, og istedet rykket teltpælene 12 km nordpå. Kims mangeårige engament har uden tvivl båret frugt og været en stor andel i oprykningen til 1. Division. Kim vil uden tvivl være savnet. Hans professionalisme og spillerpleje var ulig mange andre og det gjorde ham utrolig vellidt blandt spillere og samarbejdspartnere.

Chefdirigenten for 2. Division og oprykningen til 1. Division, Morten Arvidson, takker desværre også af efter denne sæson. Det har været en sjov, er det stadig, og spændende rejse han har haft sammen med vores divisionshold igennem de sidste 5 år. Hans vildskab, håndboldforstand og rendyrkede glædeseufori over håndbold er noget vi her på redaktionen altid vil savne. Du har lært os meget, du har givet os meget og på en måde vil din stemme altid være i Sæby Spektrum. Du skabte sammen med pigerne den vildeste oplevelse i mange år i Sæby HK på professionelt plan! Hold da kæft det var vildt at opleve! Du er en legende i Sæby HK.

Tak for

Highlights

Sæby HK vs. Aars hk

2. Division | 5. februar 2022

Sæby HK Ungdom & Senior

Sæsonen er næsten slut. Vi ser frem til 2022 – 2023

Sæby Spektrum & Nordjyllandshallen

Flere nyheder

.. Håndbold for alle ..

SPIL
HÅNDBOLD

SPIL HÅNDBOLD I SÆBY HK

Træningstider Ungdom
2022-05-08T06:20:28+02:00
Go to Top